Kalkun med whisky

Du skal bruge følgende:

  • 1 kalkun, ca. 5 kg (til 6 personer)
  • 1 fl. whisky
  • 500 g spæk
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Ketchup
  • Aspirin

Køb en kalkun på ca. fem kilo (til 6 personer) og en flaske whisky. Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges med spækstrimler, snøres, saltes, pebres og overhældes med lidt olivenolie.

Sæt ovnen på 200 grader. Skænk et glas whisky og drik en skål for det kommende gode måltid. Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen.

Skænk to hurtige glas whisky og drik igen på det kommende gode resultat.

Indstil efter 20 minutter termostaten på 250 grader, så kalkunen får et ordentligt ’pulver’.

Skænk yderligere tre glas whisky og dræk dem.

Efter en hal tsims stid vænner du fulen, og bli’r ved mæ at holle øje med stajningen. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.

Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaangshomtr hæn til den schide åvvvvn. Å sschå tsar vi ænnnu en fææhæm-schyw sjisskkywusser mænns piihiipfuglen schtajer widre iææn trææhææ stihmer (shirrka - åp i røvwwen mæ det!)

Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør shå kryw hæn til åvvn å prøvv å riwwwe kaaahhhaaalkunn UD! Tsa så ænnu en schlllurrk, og prøw nåkkengang å få krææet UD!!!
Sammln så den satansforbandeddde fuul op fra gåååhåålwet og smid den påå et fahaad. PASCH PÅ du ikkk gliiiiderrrrrr på det skiefedtttede køøøøkngål.

Kann du ikkk uuunddgå det, schå prøhvvv igen (åååopppogssccchtå dengikscchuikkk tihihihihahahi...... schku åsss pissslimajet.

Tag en velfortjent lur.

Shhh ... stille!

Spis kalkunen kold med ketchup og aspirin til næste dag.

Bon Appetit!